Standard Marketing
Home  |  Cumpara pixeli  |  Top 10  |  Lista pixeli  |  Referinte | Reprezentanti  |  Blog  |  FAQ Disponibili: 978.000     Ocupati: 22.000

BioPixel Media Intrebari frecvente
Ce este acest site si ce avantaje imi poate aduce?

BioPixel Media este o platforma cu un sistem inovativ de marketing prin care companiile, dar si persoanele fizice:
- isi pot mari cifra de afaceri;
- isi pot face reclama in mediul online la preturi accesibile avand o vizibilitate maxima;
- isi pot mari aria de clienti;
- isi pot dezvolta parteneriate noi;
- isi pot eficientiza la maxim cheltuielile cu publicitatea;
- isi pot externaliza serviciul de marketing si publicitate;
- isi pot crea un brand si o imagine in domeniul online;
- se pot adapta dinamicii tot mai intense a evolutiei internetului;
- isi pot creste radical vanzarile;
- pot face fata concurentei din domeniul in care activeaza cu mai multa incredere;
- pot dezvolta proiecte noi adaptate pietei de profil care mai apoi sa le promoveze eficient.

Toate aceste servicii sunt oferite de platforma noastra si ne propunem ca in viitorul apropiat sa ne marim aria de servicii spre BRAND IDENTITY

Cum functioneaza platforma BioPixel.ro

BioPixel Media este o platforma cu 1 milion de pixeli grupati in casute de cate 100 pixeli (10 x 10). La dorinta dvs puteti selecta una sau mai multe casute, una langa alta, pe verticala sau orizontala (nu conteaza) pentru a va plasa logo-ul, bannerul, flyerul, modelul, link-ul site-ului sau al companiei dvs., iar reclama dvs va fi vizionata de milioane de vizitatori ce pot deveni clientii dvs. Minimul unei comenzi este de o singura patratica, adica 100 de pixeli (10 x 10).

Ce este un pixel si cat costa acesta?

Conform Wikipedia Pixelul este un element component, de obicei foarte mic, al imaginilor grafice (fotografii, desene etc.) digitale. Cuvântul provine din engleza de la PICture ELements (elemente de imagine). Se prescurteaza prin "px", uneori si cu "p". Un multiplu des întrebuintat este 1 Mpx = 1 megapixel = 1 milion pixeli.

In cadrul platformei BioPixel Media 1 pixel = 1 ron. Minimul unei comenzi este de o patratica ce contine 100 pixeli, adica 100 de lei, valoare pentru care se va oferi factura fiscala atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.

Cat timp va fi afisata reclama pe care o achizitionez?

Indiferent de numarul patratelelor/pixelilor orice reclama va fi afisata o perioada de 3 ani de zile de la data cumpararii.

Este avantajoasa aceasta metoda de promovare?

DA, este cea mai avantajoasa metoda in comparatie cu celelalte metode de marketing si promovare si o sa va dam si un exemplu minim.

Sa presupunem ca achizitionati o reclama de 100 de pixeli (un patratel), desi pentru o vizibilitate mai mare va sfatuim sa achizitionati un spatiu mai mare pe care sa va afisati un banner, logo, link etc.

Veti plati 100 de lei pentru o perioada de 3 ani de zile, timp in care reclama dvs va fi afisata la milioane de vizitatori.

100 lei / 3 ani = 33,33 lei/an

sau daca vrei sa va raportati la un pret lunar

100 lei / 36 luni = 2,77 lei/luna

iar daca vreti sa va raportati la un pret pe zi

100 lei / 1095 zile = 0,09 lei/zi

Desigur ca puteti cumpara spatiu publicitar pentru logo-ul/bannerul dvs si de pe alte site-uri/bloguri, insa avantajul la noi este ca platforma noastra de marketing inovativ este specializata strict pe promovarea imaginii companiei dvs., iar atentia clientilor nu este captata de texte, titluri de orice fel sau stiri, reclame si ferestre pop-up asa cum se intampla pe astfel de bloguri sau site-uri .

Asadar va lasam sa meditati daca mai putin de 10 bani pe zi timp de 3 ani pentru o reclama afisata la milioane de vizitatori este o metoda de marketing si publicitate avantajoasa pentru compania dvs.

Nu am un logo sau o poza, ce pot face?

Avem o serie de poze din diferite categorii: amuzament, steaguri, obiecte si altele pe care le puteti alege si pozitiona in casutele achizitionate.

Insa daca doriti crearea unor logo-uri, flyere sau bannere puteti apela la serviciile noastre de creatie si webdesign trimitand un email la office@biopixel.ro

Curand vom implementa acest serviciu de brand identity pentru clientii nostri

Cum pot lua legatura cu conducerea companiei?

Ne puteti gasi la sectiunea "Contact" din meniul de sus unde aveti atat detaliile companiei noastre cat si un formular de contact.