Standard Marketing
Home  |  Cumpara pixeli  |  Top 10  |  Lista pixeli  |  Referinte | Reprezentanti  |  Blog  |  FAQ Disponibili: 978.000     Ocupati: 22.000

Termeni si conditiiTERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE www.biopixel.ro

Site-ul www.BioPixel.ro este proprietatea companiei S.C. BIORESURSA PRODSERV CONSULTING S.R.L. , numita in continuare "Biopixel Media". Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.BioPixel.ro. Email contact: office@biopixel.ro

Accesul si utilizarea site-ului www.BioPixel.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

I. CONTRACT


Acest contract acopera utilizarea de catre dvs. a site-ului web si a continutului precum si a informatiilor si serviciilor furnizate pe site-ul www.BioPixel.ro . Biopixel Media nu isi asuma responsabilitatea pentru banerele, link-urile sau publicitatea cumparata de catre terti si care prin accesarea lor veti ajunge pe site-ul clientilor, precum si pentru securitatea liniei dvs cu site-ul www.BioPixel.ro. Materialele publicitare difuzate pe site apartin creatorilor acestora, drepturile si responsabilitatea juridica pentru acestea revenind autorilor lor.
Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va accesa acest site.

II. ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE CATRE DVS.


Acesta este un Contract intre dvs. si toate persoanele pe care le reprezentati (si in scopul acestui Contract "persoane" include persoane fizice si orice alt tip de entitati juridice sau non-juridice) si Biopixel Media, si guverneaza utilizarea de catre dvs. a site-ului web www.BioPixel.ro si a continutului, informatiilor si serviciilor oferite prin intermediul site-ului web www.BioPixel.ro (denumite colectiv "Site web"). Fiecare utilizare a site-ului web de catre dvs. echivaleaza cu acceptul si acordul dvs., precum si ale tuturor persoanelor pe care le reprezentati, fara limitare sau calificare, de a fi parte a prezentului Contract, si presupune ca dvs. va asumati responsabilitatea si garantati faptul ca dispuneti de autoritatea legala pentru a accepta acest Contract pentru dvs. Daca nu sunteti de acord cu toate prevederile acestui Contract sau nu sunteti autorizat sa acceptati acest Contract, nu puteti utiliza site-ul web.

Biopixel Media isi rezerva, in mod expres, dreptul de a informa utilizatorii prin orice forma de corespondenta (e-mail, telefon, newsletter, scrisori, anunturi in sectiunea de blog a site-ului web etc.) cu informatii specifice pentru contul dvs., dar si pentru functionarea normala a site-ului. Prin folosirea site-ului nostru, declarati ca ati inteles prevederile acestui document si ca sunteti de acord cu termenii si conditiile.

NOTA: Retineti ca inregistrarea folosind conturi de e-mail ce au un caracter temporar, fake-mailuri sau conturi de mail de unica folosinta nu este acceptata.

III. OBIECTUL CONTRACTULUI


Prezentul contract va da dreptul de a utiliza site-ul www.BioPixel.ro strict in conditiile stipulate in acesti Termeni si Conditii.

Obiectul contractului il constituie furnizarea de spatiu publicitar catre terte persoane (fizice sau orice entitate juridica) grupat in casute de 10 x 10 pixeli, o singura patratica avand 100 pixeli, care de altfel este si minimul de pixeli care se pot vinde in cadrul Biopixel Media.

Pretul unui pixel este de 1 RON. Minimul de pixeli care se pot cumpara este de 100 pixeli, reprezentand o patratica din spatiul publicitar pus la dispozitie. Platile se vor face prin virament / transfer bancar in baza unei facturi proforme. Ulterior confirmarii platii in contul Biopixel Media se va emite factura fiscala si se vor aproba pixelii achizitionati pe platforma noastra www.BioPixel.ro

IV. PERMISIUNEA DE A UTILIZA SITE-UL WEB


Site-ul web poate fi accesat si utilizat doar de persoane (fizice sau juridice) care:
(a) sunt majore si pot semna contracte cu caracter legal obligatoriu, conform legii aplicabile, accesul minorilor fiind strict interzis;
(b) accepta acest contract;

Persoanele care utilizeaza acest site web trebuie sa respecte toate legile aplicabile. Biopixel Media poate refuza discretionar permisiunea de a accesa si utiliza site-ul web.

V. UTILIZAREA


Utilizarea de catre dvs. a site-ului se face pe propriul risc, recomandand ca utilizarea acestuia sa nu afecteze veniturile familiei. Nu vor exista reprezentari sau conditii cauzate de relatii, performanta pentru utilizare comerciala. Biopixel Media nu va fi responsabila fata de dvs., internetul nu este un mediu sigur, se poate confrunta cu intreruperi sau opriri si incalcari accidentale sau deliberate ale securitatii si confidentialitatii.

Operarea site-ului web poate fi afectata de numerosi factori care nu tin de controlul Biopixel Media. Este posibil ca operarea site-ului web sa nu fie continua sau neintrerupta, sigura sau confidentiala.

Biopixel Media nu va fi responsabila fata de dvs. sau fata de alte persoane pentru vreo pierdere sau dauna suferita de dvs. sau de alte persoane ca rezultat al oricarei defectiuni.
Biopixel Media nu va fi responsabila fata de dvs. sau alta persoana pentru orice pierdere a utilizarii, a productiei, a venitului sau profiturilor, pierderi economice, pierderi sau daune speciale incidente, indirecte sau alte pierderi de orice alta natura.

VI. PROPRIETATE SI UTILIZARILE PERMISE ALE SITE-ULUI WEB


Toate drepturile rezervate.
Site-ul web si toate informatiile (sub forma de text, grafica, video sau audio), imagini, iconite, software, design, aplicatii, calculatoare, modele, date si alte elemente disponibile pe sau prin intermediul site-ului web sunt proprietatea licentiata ale Biopixel Media. Utilizarea site-ului web de catre dvs. nu va transfera niciun drept de proprietate sau de alt tip in ceea ce priveste site-ul web sau continutul acestuia.

Site-ul web poate fi utilizat doar in maniera descrisa explicit in acest Contract in special, exceptie facând doar daca este exprimat altfel in acest Contract. Site-ul web nu poate fi copiat, imitat, reprodus, republicat, incarcat, postat, transmis, modificat, indexat, catalogat, copiat cu exactitate sau distribuit in vreun fel, in intregime sau partial.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Biopixel Media prin intermediul site-ului, intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

VII. ALTE SITE-URI


Site-ul web include linkuri catre alte site-uri (denumite colectiv "Alte site-uri").
Alte site-uri sunt independente de site-ului web www.BioPixel.ro, pot avea politici de confidentialitate sau termeni si conditii de utilizare diferiti sau incompatibili si Biopixel Media nu este responsabila pentru controlul altor site-uri, al companiilor, bunurilor, serviciilor sau continutului acestora. Utilizarea de catre dvs. a altor site-uri si relatiile cu alti detinatori sau operatori ai altor site-uri se face pe riscul dvs. si nu veti face nicio cerere de despagubire catre Biopixel Media asociata utilizarii altor site-uri sau relatiilor dvs. cu detinatorii sau operatorii acestor alte site-uri.

VIII. REZILIEREA ACESTUI CONTRACT SI SITE-UL WEB


Daca incalcati orice prevedere a acestui Contract, nu veti mai putea utiliza site-ul web.
Biopixel Media poate, oricând si din orice motiv si la discretia sa, sa:
a) modifice, suspende sau sa rezilieze, temporar sau permanent, site-ul web sau orice parte a acestuia; sau b) restrictioneze, suspende sau rezilieze (in intregime sau partial) permisiunea dvs. de a accesa sau utiliza site-ul web; toate acestea fara nicio notificare sau raspundere fata de dvs. sau de alte persoane. * Biopixel Media nu va fi responsabila pentru pierderile financiare care pot rezulta din suspendarea conturilor, ca o consecinta a incalcarii acestui Contract. Biopixel Media nu va fi de acord cu restituiri in astfel de cazuri sau in orice alte situatii.

IX. ALTE PREVEDERI


Biopixel Media poate cesiona acest Contract si drepturile si obligatiile din acest Contract fara consimtamântul dvs. sau consimtamântul persoanelor pe care le reprezentati. Niciun consimtamânt sau nicio renuntare a unei parti pentru sau la incalcarea sau neindeplinirea obligatiilor de catre cealalta parte in actiunile sale privind obligatii din acest Contract nu va fi considerat sau interpretat a fi un consimtamânt pentru sau renuntare la o incalcare sau neindeplinire continua a obligatiilor de catre cealalta parte. Niciun consimtamânt sau renuntare nu va intra in vigoare fara a fi in scris si semnata de toate partile.

X. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE


Securitate - Ne straduim sa pastram serverele, aplicatiile si bazele de date securizate si neafectate de accesul si utilizarea neautorizata, utilizând masuri fizice, administrative si tehnologice pentru a proteja informatiile pe care le pastram. Din nefericire, nimeni nu poate garanta securitate 100%. Daca aveti anumite suspiciuni in legatura cu anumite informatii personale, va rugam sa nu transmiteti acele informatii prin intermediul internetului.

Alte site-uri web - Site-ul web poate contine linkuri catre alte site-uri sau resurse de internet.
Atunci când apasati pe unul din acele linkuri, contactati un alt site web sau o alta resursa de pe internet care poate colecta informatii despre dvs. in mod voluntar sau prin intermediul cookie-urilor sau al altor tehnologii.

Biopixel Media nu este responsabila pentru controlul acelor site-uri web sau resurse de internet in ceea ce priveste colectarea, utilizarea si divulgarea de catre acestea a informatiilor dvs. personale. Trebuie sa revizuiti politicile de confidentialitate ale acelor site-uri web si resurse de internet pentru a intelege cum colecteaza si utilizeaza informatiile.

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Biopixel Media pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Biopixel Media si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre Biopixel Media si de partenerii sai agreati.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.BioPixel.ro, conditionate de logare. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, BioPixel Media nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@biopixel.ro, Biopixel Media se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Biopixel Media se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Biopixel Media nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

www.BioPixel.ro foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.BioPixel.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Biopixel Media si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Biopixel Media isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Biopixel Media ©